Blog
29 april 2022

Twee te gekke headliners op Haringrock

Gelukkig gaat Haringrock 2022 door! En de line up is beter dan ooit. Dat wordt een weekend lang genieten van te gekke muziek. Met op beide avonden een enorme goede afsluiter.

Van den Berg afsluiter op 8 juli

Op de eerste dag van Haringrock mag een oude bekende de festivaldag afsluiten. Vandenberg zal er een mooie feestje van maken. Zij treden op met de nieuwe leadzanger Mats Leven. Hij vervangt de legendarische Ronnie Romero en werkt met de band aan nieuwmateriaal. Hier gaan ze hoogstwaarschijnlijk voor het eerst iets van laten horen op Haringrock.


Adje Vandenberg heeft al meerdere keren op het strandpodium gestaan. Daarnaast droeg hij bij aan de documentaire van het oudste festival van Katwijk. Haringrock is dan ook supertrots dat ze er ook dit jaar weer bij zijn.

Marc Martel start wereldtournee in Katwijk

Zaterdag 9 juli hebben is Marc Martel dé grote headliner. Zijn stem vertoond grote gelijkenis met die van Freddie Mercury en dat legt hem geen windeieren. In 2011 deed hij mee aan een wedstrijd geïnitieerd door Roger Taylor, de originele drummer van Queen. Zij zochten een zanger om deel te nemen aan een officiaal Queen tribute-project, Queen Extravaganza. Uiteraard won hij de rol. ‘Als je je ogen sluit is het alsof je Mercury hoort’ was het commentaar van Roger Taylor.

Marc Martel toerde de wereld rond met Queen Extravaganza en startte daarnaast met The Ultimate Queen Celebration. Hiermee komt hij op 9 juli naar Katwijk. Op Haringrock start hij zijn nieuwe wereldtournee. Een mooiere kick off bestaat er niet toch?

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Hudson Live

Hudson Live opent Haringrock-weekend!

Na twee jaar gedwongen afwezigheid gaat Haringrock dit jaar op 8 en 9 juli 2022 gelukkig door. En het gaat een feestje worden. Het Haringrock-weekend word omringt door allerlei andere activiteiten. En de aftrap van dit festivalweekend is een feestavond tijdens Hudson Live op 7juli. Hier zullen Rockbuster, Fragmen Live, Zanger Alex en Bart Heemskerk

Reuzenrad boulevard katwijk tijdens haringrock

Enorm reuzenrad op boulevard katwijk

Tijdens Haringrock wordt alles uit de kast gehaald. Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 9 juli zal er een immens reuzenrad op de boulevard staan. Het zal de skyline van Katwijk nog mooier maken. Het reuzenrad is van ver al te zien hij is namelijk 32 meter hoog. Om je een idee te geven dit