Blog
28 mei 2022

Enorm reuzenrad op boulevard katwijk

Tijdens Haringrock wordt alles uit de kast gehaald. Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 9 juli zal er een immens reuzenrad op de boulevard staan. Het zal de skyline van Katwijk nog mooier maken. Het reuzenrad is van ver al te zien hij is namelijk 32 meter hoog. Om je een idee te geven dit is bijna 3 keer zo hoog als de vuurtoren op het Vuurbaakplein.

35-jarig Haringrock jubileum

Het reuzenrad komt er speciaal voor het 35-jarige jubileum van Haringrock. En zal voor die gelegenheid belicht worden in de kleuren van dit mooie muziekfestival. Het zal 200 meter zuidelijker van het festivalterrein herrijzen ter hoogte van Strandpaviljoen Hudson. Het zal door zijn enorme omvang niet te missen zijn.

reuzenrad te ere van 35-jarig bestaan Haringrock


Haringrock initiatiefnemer Ton Frisssen wil de Familie Lamberink, Gemeente Katwijk en Strandpaviljoen Het Wantveld bedanken. Mede door hen wordt de komst van het reuzenrad mogelijk gemaakt. De Familie Lamberink is de bouwer en zij zijn wereldwijd bekend met hun zelfgebouwde reuzenraden. 

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Hudson Live

Hudson Live opent Haringrock-weekend!

Na twee jaar gedwongen afwezigheid gaat Haringrock dit jaar op 8 en 9 juli 2022 gelukkig door. En het gaat een feestje worden. Het Haringrock-weekend word omringt door allerlei andere activiteiten. En de aftrap van dit festivalweekend is een feestavond tijdens Hudson Live op 7juli. Hier zullen Rockbuster, Fragmen Live, Zanger Alex en Bart Heemskerk

Marc Martel Headliner Haringrock 2022

Twee te gekke headliners op Haringrock

Gelukkig gaat Haringrock 2022 door! En de line up is beter dan ooit. Dat wordt een weekend lang genieten van te gekke muziek. Met op beide avonden een enorme goede afsluiter. Van den Berg afsluiter op 8 juli Op de eerste dag van Haringrock mag een oude bekende de festivaldag afsluiten. Vandenberg zal er een