Blog
13 juni 2022

Hudson Live opent Haringrock-weekend!

Na twee jaar gedwongen afwezigheid gaat Haringrock dit jaar op 8 en 9 juli 2022 gelukkig door. En het gaat een feestje worden. Het Haringrock-weekend word omringt door allerlei andere activiteiten. En de aftrap van dit festivalweekend is een feestavond tijdens Hudson Live op 7juli. Hier zullen Rockbuster, Fragmen Live, Zanger Alex en Bart Heemskerk een optreden geven. Al met al een geweldige opening van Haringrock.

Zanger Alex

Met Zanger Alex is het altijd feest. Met zijn Nederlandstalige repertoire is hij een graag geziene gast onder zowel fans als collega’s. Hij heeft op bijna elk podium gestaan met zijn hits Adio Amore, Meissie Meissie en natuurlijk Een bossie Rooie Rozen.

Bart Heemskerk

Bart Heemskerk zit al 27 jaar in de muziek business. Na verschillende muziekstijlen te hebben gedaan heeft hij nu zijn passie gevonden in het Nederlandstalige genre. Hij startte deze nieuwe wending in zijn carrière met covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin, André Hazes enzovoort. Nadat hij in aanraking kwam met de juiste mensen kwam zijn droom uit en heeft hij nu zijn eigen nummers. Die hij tijdens Hudson Live graag ten gehore brengt. Zijn repertoire raakt hij de mensen maar krijgt ze ook swingend op de tafels. Dat wordt een feest. Nummers die je misschien wel kent: Vertrouw me, Mijn Allusie en Jij.

Fragment Live

Deze Engels-Nederlandse band is spectaculair en verrassend. Ze combineren een flinke dosis energie met humor en onnavolgbare interactie met het publiek. De aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje krijgen bij iedereen de voetjes van de vloer.

Rockbuster

Rockbuster is de band van topzanger Rob van Dam. Met hits van 10CC, David Bowie, Robert Palmer en bijvoorbeeld Steve Miller wordt het een muzikaal geweldige beleving. Deze heren weten hoe ze een goede show moeten neerzetten.

Voor Hudson Live wordt Restaurant Hudson omgetoverd tot feestzaal. De deuren op het Duinplein openen om 20:30, aanvang 21:00.
Kosten zijn € 15,-. Ben je in bezit van een Katwijkpas ontvang je € 5,- korting. De opbrengst van de entree gaat naar de Vereniging HCHWA-D (Katwijkse Ziekte)

Op 7 juli vindt van 13:00 tot 21:00 uur ook een Ibizamarkt plaats op de boulevard van Katwijk. En op het Duinplein staat van 13:00 tot 23:00 uur een groot reuzenrad.

Tickets voor deze avond kunnen besteld worden via www.haringrock.nl & www.katwijkpas.nl. Indien nog voorradig kan men ook nog tickets aan de deur verkrijgen, maar vol = vol.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Reuzenrad boulevard katwijk tijdens haringrock

Enorm reuzenrad op boulevard katwijk

Tijdens Haringrock wordt alles uit de kast gehaald. Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 9 juli zal er een immens reuzenrad op de boulevard staan. Het zal de skyline van Katwijk nog mooier maken. Het reuzenrad is van ver al te zien hij is namelijk 32 meter hoog. Om je een idee te geven dit

Marc Martel Headliner Haringrock 2022

Twee te gekke headliners op Haringrock

Gelukkig gaat Haringrock 2022 door! En de line up is beter dan ooit. Dat wordt een weekend lang genieten van te gekke muziek. Met op beide avonden een enorme goede afsluiter. Van den Berg afsluiter op 8 juli Op de eerste dag van Haringrock mag een oude bekende de festivaldag afsluiten. Vandenberg zal er een