Voor lokale verbinding

KatwijkPas Gerrit
KatwijkPas Pieter

Profiteer als ondernemer ook van de voordelen van de Katwijkpas

Voordelen voor de lokale ondernemer

Waarom de Katwijkpas?

De Katwijkpas biedt twee belangrijke voordelen. Ten eerste verbindt het de trouwe bezoekers en alle lokale partners van Haringrock. Vooral in deze moeilijke tijden (ook voor Haringrock) willen we Katwijkers nog meer stimuleren om lokaal te besteden. Dat doen we met de Katwijkpas als spaarkaart.

Ten tweede helpt het de lokale economie verloren omzet terug te halen. Jaarlijks besteden Katwijkers voor 13 miljoen euro aan landelijke en online cadeaukaarten. Dat geld gaat de gemeente uit. We willen er samen oor zorgen dat een deel daarvan binnen Katwijk blijft.

Lokaal besteden en ‘support your locals’ is actueler dan ooit. De Katwijkpas is een sympathiek initiatief om lokale ondernemers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te steunen.

Samen maken we lokaal besteden leuker. Bovendien halen we omzet terug naar Katwijk. De Katwijkpas wordt een lokale cadeaukaart, om alleen te besteden in de eigen gemeente.

Is dit alles?

Het is wat ons betreft een goed begin. De Katwijkpas biedt meer mogelijkheden dan als spaar- en cadeaukaart. Het alternatief voor landelijke en online cadeaukaarten brengt ondernemers in Katwijk nu alvast extra omzet, terwijl wij werken aan meer mogelijkheden en toepassingen.

Voordelen voor jou als lokale ondernemer

  • Meeliften op lokale cadeaukaart
  • Meeliften op lokale loyaliteit
  • Extra omzet op korte én lange termijn
  • Meer zichtbaarheid voor jouw winkel of bedrijf
  • Meer mogelijkheden om klanten te binden
  • Compleet marketing- en communicatiepakket

Aansluiten is heel eenvoudig

Neem contact op met Charles Matla, Quincy Kompier of een van de servicemedewerkers voor de Katwijkpas. Dan leggen we je uit hoe het werkt.

Haringrock Businesspas 2022

Tijdelijke aanbieding

Sluit je nu aan en krijg € 25 meteen op jouw eigen Haringrock Businesspas (€350, excl. btw) gestort . Je bent dan meteen gewaardeerd sponsor van het Haringrock-evenement.

Sluit je ook aan bij de Katwijkpas

Sluit je als lokale ondernemer ook bij ons aan. Klanten met de Katwijkpas komen dan ook bij jou shoppen, eten en drinken, knippen, sporten of ontspannen. Als deelnemer aan de Katwijkpas word je met jouw bedrijf beter zichtbaar en leg je de basis om omzet binnen de gemeente te houden.

Hoe werkt het?

Je bepaalt zelf hoe je betalingen met de Katwijkpas verwerkt:

  • Direct op de kassa
  • PIN-betalingen
  • Online afrekenen
  • Vertoon van de pas

Wat kost het?

Aanvragen, aansluiten en deelnemer is voor jou als lokale ondernemer gratis. Als klanten met de Katwijkpas afrekenen draag je 7% van de extra omzet af. Daarnaast investeer je met het voordeel dat je aan pashouders biedt.

Meld je aan!

Wil je meer informatie of wil je je aansluiten? Gebruik dan onderstaand formulier dan gaan we er direct mee aan de slag!