I. Vickz U Dreadz and Hair

Katwijk aan Zee

  • 10% korting op het gehele assortiment

Heb je dreads of heb je ze altijd al willen hebben dan is I. Vickz U Dreadz and Hair de salon voor jou. I. Vickz U Dreadz and Hair is gespecialiseerd in alles wat met dreadlocks te maken heeft. Naast het inzetten van dreads kun je ook terecht voor het inzetten van extensions.

Je kunt bij I. Vickz U Dreadz and Hair terecht voor diverse behandelingen zoals het zetten van synthetische dreads, het inzetten van real dreads, het uitkammen van je dreads, verven van je dreads, een dreads detox en vlechtjes inzetten van zowel je eigen haar als van synthetisch haar.

Ook verkoopt I. Vickz U Dreadz and Hair alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en het versieren van je dreadlocks want veel mensen denken dat dreads weinig onderhoud vergen maar niets is minder waar en ookal was je het super goed. Er blijven altijd wat restjes shampoo/zeep in je dreads achter of wat vuil van buitenaf zitten in je dreads. Daarom is het een goed idee om eens in een paar maanden je dreads een goede detox te geven en als je hier zelf geen zin in hebt kun je het laten doen bij I. Vickz U Dreadz and Hair.

I. Vickz U Dreadz and Hair

Adres

Sandtlaan 36
2223 GG Katwijk aan Zee


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

06 1697 5531

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 14:30
Woensdag 09:00 – 14:30
Donderdag 09:00 – 14:30
Vrijdag 09:00 – 11:30
Zaterdag 10:00 – 15:00
Zondag Gesloten