House of Music

Katwijk aan Zee

  • Bij inschrijving House of Music ontvangt je 10% korting over de eerste 10 lessen

Heb jij altijd al een instrument willen leren bespelen? Dan is House of music de plek voor jou. Want met meer dan 400 leerlingen zijn ze DE muziekschool van Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk

House of Music bestaat sinds 2011 en is opgericht met als hoofddoel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud. Bij House of Music is alles mogelijk op het gebied van muziek of je nu drumles, pianoles, basles, gitaarles, zangles, saxofoonles, vioolles, celloles of bandcoaching wil, je kunt het allemaal leren bij House of Music.

Ook als je droomt om naar het conservatorium te gaan kun je hiervoor ook bij house of music terecht om klaargestoomd te worden, maar ook als je gewoon graag muziek maakt. Bij ons worden alle lessen op jouw behoeftes afgesteld zodat je niet lange saaie lessen uit boeken hoeft te volgen, maar dat je gewoon snel je favoriete songs onder de knie hebt.

Naast muziekles is het ook mogelijk om als artiest of band één van de oefenruimtes of een opnamestudio te huren.Naast dit alles krijg je les van professionele en gediplomeerde docenten en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bandprojecten.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Neem dan snel contact op met House of Music

House of Music

Adres

Blekerstraat 28
2222 AN Katwijk aan Zee


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

071 750 2886

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op