Bij Marjo

Katwijk aan Zee

  • Op vertoon van de pas 10% korting op glas- en aardewerk

Bij Marjo is een bloemenwinkel met vrolijke, kleurrijke en unieke bloemwerken. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt boeket of bloemwerk. Zo biedt Bij Marjon een ruime keuze aan trendy en moderne planten die gemakkelijk te onderhouden zijn. Maar ook stoere potten, mooi gekleurd glaswerk en verse bloemen. Bij Marjo stelt voor jou met veel zorg en aandacht de mooiste boeketten samen die aan jouw wensen voldoen.

Kwaliteit staat bij de medewerkers voorop. Ze stellen prachtige boeketten en bloemwerken samen voor een huwelijk of uitvaart en regelen ook grafbeplanting en workshops. Bij de workshops van Bij Marjo leer je zelf een mooi bloemstuk in elkaar te zetten en krijg je veel persoonlijke aandacht en tijd hiervoor. Je kan een bloemstuk maken voor Pasen, de herfst, kerst of gewoon zomaar. Tijdens de workshop geniet je van een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij.

Weet je niet wat je moet kiezen bij Bij Marjo, dan zijn er ook nog altijd cadeaubonnen waar je een ander mee kunt verrassen. Benieuwd naar de prachtige bloemwerken? Kom dan eens langs bij Bij Marjo!

Bij Marjo

Adres

Rijnstraat 62
2223ED Katwijk aan den Rijn


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

06 55 86 62 48

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09:30 – 17:30
woensdag 09:30 – 17:30
donderdag 09:30 – 17:30
vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag Gesloten