Autobedrijf van der Gugten

Katwijk aan Zee

  • 10% korting op apk-keuringen
  • 10% korting op autosleutels

Over Autobedrijf van der Gugten

Autobedrijf van der Gugten is een deskundige garage op het gebied van autoverkoop, service, onderhoud en overige onderdelen. Je kunt bij hen terecht voor onderhoud of reparatie aan alle merken auto’s, maar ook voor het kopen van een nieuwe of gebruikte auto, repareren en vervangen van autosleutels, leasen van een auto en nog veel meer.

Autobedrijf van der Gugten is een universeel BOVAG-bedrijf. Het team staat graag voor je klaar en onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Wil je een deel financieren of het hele bedrag, dan is dat ook mogelijk. De werkplaats is voorzien van al het benodigde gereedschap en apparatuur, waardoor je altijd wel geholpen kan worden en tevreden naar huis gaat. Bovendien maken ze bij Autobedrijf van der Gugten gebruik van moderne test- en meetapparatuur.

Een grote of kleine servicebeurt, reparatie, APK-keuring of iets anders, Autobedrijf van der Gugten staat altijd voor je klaar. Al deze werkzaamheden worden volgens de BOVAG-bepalingen uitgevoerd. Uiteraard kun je bij de garage ook terecht voor het inbouwen van extra accessoires of alarmsystemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent de hele week van harte welkom in de showroom van Autobedrijf van der Gugten. Kom daarom eens gezellig langs!

Autobedrijf van der Gugten

Adres

Heerenweg 11
2222 AM Katwijk aan Zee


(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

071 402 8047

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 08:00 – 18:00
dinsdag 08:00 – 18:00
woensdag 08:00 – 18:00
donderdag 08:00 – 18:00
vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag 09:00 – 16:00
zondag Gesloten