Blog
7 april 2022

Katwijk lanceert Katwijkpas

Veel voordeel en ticket naar Haringrock

De Katwijkpas is een initiatief van Stichting Haringrock en Groupcard. Het is een voordeelpas waarmee de consument kortingen krijgt bij aangesloten winkels, wellness, horeca & culturele instellingen. Hiermee ondersteunen ze de lokale ondernemer, de cultuursector en zorgen ze voor meer verbinding met inwoners. Zo wordt lokaal nog leuker.

Met de katwijkpas voordeel  bij heel veel horeca in katwijk

Het idee van de Katwijkpas komt voort uit de prioriteitspas waarmee Haringrock al eens experimenteerde. Deze pas heeft laten zien dat er veel behoefte is aan een voordeelpas voor lokale winkels, restaurants, verenigingen en culturele instellingen. Door samen te werken met Groupcard is er nu dus een prachtige pas die je kunt opwaarderen en waarmee je iedere keer kunt profiteren van alle mooie kortingen die door de lokale ondernemers gegeven worden.

Entreeticket voor Haringrock

Ben je een echte Haringrock fan en wil je naar dit mooie muziekfestival? Dan heb je de Katwijkpas nodig. Je kiest dan voor de Katwijkpas inclusief entreeticket naar Haringrock. Het bedrag dat je dan voor de pas betaald komt rechtstreeks ten goede van het festival. De kosten voor de pas verdien je in no time terug door gebruik te maken van alle mooie kortingen die je ontvangt bij aangesloten Katwijkse ondernemers.

Je kunt kiezen voor een Katwijkpas met 1 of 2 dagen Haringrock. Daarnaast word je als eerste op de hoogte gehouden van het programma, leuke weetjes en belangrijk nieuws. Je bent als het ware een echte Haringrock ambassadeur.

Haringrock in Katwijk

Haringrock businesspas

Ook als bedrijf kun je Haringrock sponseren. Hiervoor is een speciale Katwijk / Haringrock businesspas in het leven geroepen. Deze geeft je toegang tot beide festivaldagen, je kan onbeperkt eten en drinken in de VIP ruimtes, krijgt zowel zakelijk als privé voordeel en komt met je logo op de LED schermen tijdens het festival. Dus draagt jouw bedrijf Haringrock een warm hart toe? Bestel dan online jouw businesspas.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen